x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal la Poiana Țapului. Traficul este complet oprit pe ambele sensuri

Accident mortal la Poiana Țapului. Traficul este complet oprit pe ambele sensuri

de Redacția Jurnalul    |    09 Aug 2023   •   11:13
Accident mortal la Poiana Țapului. Traficul este complet oprit pe ambele sensuri
Sursa foto: ISU Prahova

Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite într-un accident produs miercuri dimineața pe DN1, la kilometrul 126, în localitatea Poiana Țapului.

În accident au fost implicate două autoturisme. ISU Prahova anunță că în cele două mașini se aflau patru persoane. Persoana care a murit are 63 de ani și a fost găsită de salvatori încarcerată, în stop cardio-respirator. Alte două victime, o femeie și un bărbat, au fost transportate la spital. În accident a fost rănit și un copil.

Polițiștii transmit că circulația în este blocată pe ambele sensuri pentru cercetări.

 

Accidentul s-a produs pe DN 1 km 126+900 în afara localității Bușteni. Din primele cercetări a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă 56 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN1 pe direcția Brașov către Ploiești, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat de 63 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 63 de ani și a trei pasageri cu vârstele de 7, 55 și respectiv 56 de ani.

Conducătorul auto de 56 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat, celălalt conducător auto nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident mortal Poiana Țapului buşteni