x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 4 răniți într-un accident produs de o tânără care nu s-a asigurat când a făcut un viraj la stânga

4 răniți într-un accident produs de o tânără care nu s-a asigurat când a făcut un viraj la stânga

de Redacția Jurnalul    |    17 Ian 2024   •   15:15
4 răniți într-un accident produs de o tânără care nu s-a asigurat când a făcut un viraj la stânga

Patru persoane au fost rănite, miercuri, în Galați, într-un accident produs de o șoferiță de 23 de ani care nu s-a asigurat când a făcut un viraj și a proiectat o mașină într-un stâlp de iluminat public.

Miercuri dimineață, în jurul orei 06:00, la intersecția dintre strada Basarabiei cu bulevardul George Coșbuc, din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a 4 persoane.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că o tânără, cu vârsta de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Basarabiei, dinspre strada Nae Leonard, când a ajuns la intersecția cu bulevardul George Coșbuc, ar fi efectuat viraj la stânga, cu intenția de a se deplasa către strada Aurel Vlaicu, moment în care a intrat în impact cu un alt autovehicul, care circula din sens opus și era condus de un tânăr, de 22 de ani. În urma coliziunii, cel de-al doilea autovehicul a fost proiectat într-un stâlp de iluminat public”, transmite IPJ Galați.

În accident au fost rănite 4 persoane, fiind vorba despre conducătorii auto și despre doi pasageri aflați în cel de-al doilea autovehicul, o femeie, de 41 de ani și un bărbat, de 27 de ani, care au fost preluați și transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident raniti