x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil în Constanța.Cinci persoane printre care și un copil de 2 ani au fost duși în stare gravă la spital

Accident teribil în Constanța.Cinci persoane printre care și un copil de 2 ani au fost duși în stare gravă la spital

01 Aug 2017   •   23:23
Accident teribil în Constanța.Cinci persoane printre care și un copil de 2 ani au fost duși în stare gravă la spital

Cinci persoane, printre care un copil de doi ani, au fost rănite și transportate la spital în urma unei coliziuni produse, marți seară, în municipiul Constanța, între un taxi și un alt autovehicul, potrivit Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

a621ec23-54de-4d28-b2f0-4ad261f6a3b9
La locul producerii accidentului, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, s-au deplasat patru echipaje ale SAJ Constanța și un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ''Dobrogea''.

Conform reprezentanților SAJ, taximetristul și pasagera transportată de acesta au suferit traumatisme toraco-abdominal și la picioare, respectiv traumatism cranio-cerebral cu plagă de scalp, traumatism membru inferior drept — în observație fractură închisă. Șoferul celeilalte mașini implicate în accidentul rutier a suferit un traumatism cranio-cerebral și fracturi deschise la ambele gambe, soția sa — traumatism cranio-cerebral închis, iar copilul acestora, în vârstă de doi ani și patru luni, traumatism membru inferior drept — în observație fractură închisă.

Toate cele cinci victime sunt conștiente, echilibrate hemodinamic, fiind transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgențe Constanța.

Ancheta polițiștilor în acest caz este în derulare.AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident rutier constanta