x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Activitățile cu publicul la Primăria Constanța restricționate total, din cauza cazurilor COVID

Activitățile cu publicul la Primăria Constanța restricționate total, din cauza cazurilor COVID

20 Iun 2020   •   16:46
Activitățile cu publicul la Primăria Constanța restricționate total, din cauza cazurilor COVID

Primăria Constanța anunță că restricționează total activitățile cu publicul la sediile Primăriei orașului, în contextul înmulțirii cazurilor de coronavirus în rândul angajaților.

Primăria Constanța a transmis, sâmbătă, un comunicat de presă, prin care anunță, că din cauza înmulțirii cazurilor de funcționari publici din cadrul instituției testați pozitiv pentru SARS-COV-2, se restricționează total activitățile cu publicul la sediile Primăriei orașului.

„Acțiunile de dezinfecție în spațiile în care își desfășoară activitatea colegii noștri se vor efectua de două ori pe zi, dimineața și seara, cu substanțe avizate de Ministerul Sănătății. Accesul funcționarilor publici în sediile Primăriei municipiului Constanța se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise, termoscanarea și igienizarea mâinilor”, anunță Primăria Constanța.

Constănțenii pot face solicitări către Primărie, folosind adresa de e-mail sau numerele de telefon puse la dispoziție pe site-ul instituției.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: primaria constanta