x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Afiș inedit într-un bloc din Cluj-Napoca: „Rugăm vecinii care fac sex în toiul nopții și urlă de plăcere.."

Afiș inedit într-un bloc din Cluj-Napoca: „Rugăm vecinii care fac sex în toiul nopții și urlă de plăcere.."

de Redacția Jurnalul    |    08 Feb 2024   •   18:30
Afiș inedit într-un bloc din Cluj-Napoca: „Rugăm vecinii care fac sex în toiul nopții și urlă de plăcere.."
Sursa foto: ziarulring.ro

Persoanele care trăiesc la bloc trebuie să suporte uneori și multe inconveniente din partea vecinilor care fac gălăgie fără să se gândească și la ceilalți locatari.

Ce afiș au lipit locatarii unui bloc din Cluj-napoca, la intrarea în casa scării: „Rugăm vecinii care urlă de plăcere să..”

Locatarii dintr-un bloc din Cluj-Napoca au luat atitudine după ce un cuplu făcea gălăgie în timpul nopții. Aceștia au lipit un afiș la intrarea în scară. 

Imobilul se află în cartierul Grigorescu, iar persoanele care locuiesc aici au reacționat ca urmare a faptului că un cuplu producea mult zgomot în momentele intime.  Cei doi „urlă de plăcere de trezesc și morții”, după cum afirmă vecinii.

Exasperați de această situație, aceștia au pus un afiș la intrarea în scara blocului prin care cei doi iubăreți sunt rugați să nu deranjeze pe toată lumea și să se abțină de  la țipete în timpul partidelor de sex. 

„Rugăm vecinii care fac sex în toiul nopții și urlă de plăcere de trezesc și morții (de exemplu azi noapte, în data de 27 iunie) să fie mai silențioși. Nu ne dorim să vă auzim cum urlați și să nu putem dormi din cauza voastră. Nu suntem obligați să suportăm aceste lucruri, în special noaptea după programul de liniște când ar trebui să ne odihnim, nu ar trebui să dăm drumul la muzică sau televizor ca să acoperim nivelul sunetelor făcute de voi. Nu este prima dată când se întâmplă! Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în afișul lipit la intrarea în imobil, potrivit ziarulring.ro.

×
Subiecte în articol: afis cluj napoca