x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ALERTĂ în Tulcea: Poliţiştii şi pompierii caută un bărbat dat dispărut în Deltă

ALERTĂ în Tulcea: Poliţiştii şi pompierii caută un bărbat dat dispărut în Deltă

02 Dec 2016   •   13:14
ALERTĂ în Tulcea: Poliţiştii şi pompierii caută un bărbat dat dispărut în Deltă
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Un bărbat din satul Caraorman, localitate situată în Delta Dunării, a fost dat dispărut, vineri, echipaje ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta începând căutările acestuia. 

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, potrivit şefului Serviciului Cabinet din cadrul IPJ, comisar şef Lucian Ţugui, a plecat joi seară de la pensiunea la care era angajat, iar vineri dimineaţă el nu s-a mai întors la lucru. 

"Angajatorul a observat că barca cu care presupune că se deplasa bărbatul se afla în continuare acostată la mal, iar din acest motiv dimineaţa a sesizat postul de poliţie din localitate", a declarat, pentru AGERPRES, comisarul şef Lucian Ţugui. 

Reprezentanţii IPJ au început o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat şi au sesizat la rândul lor ISU Delta, o ambarcaţiune cu trei subofiţeri la bord din cadrul Pichetului de Nave Operative din comuna Crişan efectuând de asemenea cercetări pentru a stabili dacă bărbatul s-a înecat. AGERPRES

×