x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ALERTĂ - UPDATE - Alerta cu bombă de la mall-ul din Galați, falsă

ALERTĂ - UPDATE - Alerta cu bombă de la mall-ul din Galați, falsă

11 Feb 2017   •   17:53
ALERTĂ - UPDATE - Alerta cu bombă de la mall-ul din Galați, falsă
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

UPDATE: Alerta cu bombă de la singurul mall din municipiul Galaţi s-a dovedit a fi falsă, a anunţat sâmbătă seara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţul Galaţi, Andreea Rogojină. 

'Căutarea bombei s-a încheiat, fără a fi găsită. În prezent, se fac cercetări pentru identificarea persoanei care a făcut apelul pe 112 prin care a anunţat că este o bombă în mall", a precizat Rogojină. 

După două ore şi jumătate timp în care mall-ul din Galaţi a fost închis publicului, centrul comercial a fost redeschis. 

Aproximativ 1.000 de persoane au fost evacuate sâmbătă seara din singurul mall din municipiul Galaţi în urma unei alerte cu bombă. 

Poliţiştii au intrat în mall însoţiţi de câini de urmă şi au cercetat zona. De asemenea, cercetări au fost efectuate de echipa pirotehnică a SRI. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, zona a fost asigurată de o autospecială de pompieri şi o ambulanţă SMURD.

Știrea inițială: Aproximativ 1.000 de persoane au fost evacuate sâmbătă seara din singurul mall din municipiul Galaţi în urma unei alerte cu bombă. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţul Galaţi, Andreea Rogojină, la faţa locului se fac cercetări de către echipe mixte aparţinând ISU, SRI şi Poliţiei. 

Poliţiştii au intrat în mall însoţiţi de câini de urmă şi cercetează zona. De asemenea, cercetări sunt efectuate de echipa pirotehnică a SRI. La acest moment în mall a fost permisă doar intrarea personalului din magazine. Parcarea mall-ului este închisă. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, zona este asigurată de o autospecială de pompieri şi o ambulanţă SMURD.
 

AGERPRES

×