x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Atenţie şoferi! Trafic restricţionat miercuri în zona Pieţei Victoriei, din Capitală

Atenţie şoferi! Trafic restricţionat miercuri în zona Pieţei Victoriei, din Capitală

19 Mar 2019   •   15:40
Atenţie şoferi! Trafic restricţionat miercuri în zona Pieţei Victoriei, din Capitală

Traficul rutier va fi restricţionat miercuri în zona Pieţei Victoriei din Capitală, având în vedere desfăşurarea unui protest organizat de Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT), între orele 6,30 - 15,00.

Potrivit Brigăzii Rutiere, începând cu ora 06,30, se va restricţiona traficul rutier pe Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, respectiv Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere (zona central - mediană, gradual, în funcţie de sosirea participanţilor), permiţându-se circulaţia pe ambele sensuri ale străzii Arh. Ion Mincu.

La nevoie se va restricţiona traficul şi pe str. Paris şi breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei.

Totodată, începând cu ora 06,30, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în faţa Guvernului, între Bd. Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Calea Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti şi Bd. Lascăr Catargiu.

Poliţiştii recomandă ca rute alternative:

* Bd. Aviatorilor - Bd. Beijing - Str. Nicolae Caramfil - Bd. Aerogării - Şos. Bucureşti-Ploieşti;

* Bd. Ion Mihalache - Bd. Mareşal Averescu - Bd. Mărăşti - Piaţa Montreal - Şos. Bucureşti-Ploieşti.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier şi solicită conducătorilor de autovehicule: să circule cu prudenţă; să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate; să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv; să evite pe timpul deplasărilor manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare, şi să nu staţioneze pe partea carosabilă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: trafic restrictionat piata victoriei