x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Anunț de ULTIMĂ ORĂ. Avioanele nu vor participa la parada militară din Capitală

Anunț de ULTIMĂ ORĂ. Avioanele nu vor participa la parada militară din Capitală

de Redacția Jurnalul    |    01 Dec 2022   •   10:54
Anunț de ULTIMĂ ORĂ. Avioanele nu vor participa la parada militară din Capitală
Sursa foto: Victor Stroe

Avioanele militare nu vor participa la parada de la Arcul de Triumf din Capitală din cauza vremii nefavorabile.

Avioanele nu vor survola la parada de la București deoarece plafonul de nori este foarte jos, anunță generalul Daniel Petrescu.

ANM a anunțat că nebulozitatea va fi persistentă și sunt condiții de ploaie, lapoviță și chiar ninsoare, dar și condiții de formare a poleiului.

„Din păcate nu vom putea survola la București. Prognoza nu ne permite. Asta nu înseamnă că avioanele noastre nu pot zbura pe o astfel de vreme”, spune la Euronews generalul Daniel Petrescu.

Șeful Statului Major al Apărării precizează că plafonul de nori este foarte jos și avioanele nu pot zbura în siguranță în formațiile stabilite pentru paradă.

La București, nebulozitatea va fi persistentă și vor fi precipitații mixte - ploaie, iar temporar lapoviță și ninsoare. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în timpul zilei, când va atinge viteze de 40 - 50 km/h. Temperatura nu va avea variații semnificative pe parcursul intervalului, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar minima va fi de 0...1 grad.

×