x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal la concertul lui Babasha. O polițistă a fost bătută de un bărbat beat

Scandal la concertul lui Babasha. O polițistă a fost bătută de un bărbat beat

de Redacția Jurnalul    |    16 Aug 2024   •   15:00
Scandal la concertul lui Babasha. O polițistă a fost bătută de un bărbat beat

O polițistă a fost lovită în timpul unui concert al manelistului Babasha. Incidentul s-a petrecut joi seară, în Cernavodă și a fost filmat de cei prezenți la eveniment.

Scandalul s-a petrecut la Cernavodă, în timpul festivităților dedicate zilelor orașului Cernavodă, în timp ce pe scenă se afla manelistul Babasha. A fost un conflict între unul dintre participanții la eveniment, un localnic beat și polițiștii locali.

Deocamdată, nu se știe de la ce a izbucnit conflictul, cert este că a degenerat la scurt timp. Bărbatul a împărțit pumni și picioare în stânga și în dreapta, iar la un moment dat a lovit o polițistă de la Poliția Locală din Cernavodă. I-a aplicat un pumn în zona feței, iar femeia s-a dezechilibrat. Ulterior, au intervenit alți patru angajați ai Poliției Locale, care au reușit să-l imobilizeze pe individ.

El a fost reținut, iar cazul este în cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Bărbatul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de ultraj, iar procurorii urmează să afle exact de la ce a pornit totul. De altfel, Babasha și-a întrerupt concertul în momentul în care scandalul a degenerat, iar evenimentul a continuat după ce bărbatul a fost imobilizat,scrie Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Babasha concert poliţişti