x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Calafat, prins beat la volan, s-a răzbunat distrugând gardul părinților polițistului

Un bărbat din Calafat, prins beat la volan, s-a răzbunat distrugând gardul părinților polițistului

de Redacția Jurnalul    |    09 Ian 2024   •   13:45
Un bărbat din Calafat, prins beat la volan, s-a răzbunat distrugând gardul părinților polițistului

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Calafat, județul Dolj, a fost prins beat la volan și a fost lăsat fără permis. Pentru a se răzbuna, bărbatul s-a dus la locuința polițistului care a constatat starea sa și a distrus gardul cu ulei ars. Pentru faptele sale, a fost reținut.

Bărbatul din Calafat a fost prins beat la volan în 2 ianuarie, fiind sancţionat contravenţional de către poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și depășirea limitei de viteză în localitate. În cazul lui a fost dispusă şi măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Ulterior, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, acesta s-a deplasat la locuinţa părinţilor unuia dintre poliţişti, în comuna Poiana Mare, și a stropit cu ulei ars gardul locuinţei, degradându-l.

Din cercetări s-a mai stabilit că în perioada 2 - 4 ianuarie, după ce i-a fost suspendat permisul de conducere, bărbatul a continuat să conducă autoturismul pe drumurile publice.

Astfel, din noaptea de 3 spre 4 ianuarie, cauza a fost preluată de către prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, fiind sprijinit de către poliţişti din cadrul Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Poiana Mare, pe bază de delegare.

Astfel, în baza probatoriului administrat, luni a fost dispusă reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice având suspendat dreptul de a conduce (trei infracţiuni), acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile va fi solicitată luarea unei măsuri preventive faţă de persoana reţinută.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: beat la volan razbunare politist