x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat care ataca bătrâne și le fura banii și alte bunuri de valoare prin violență, prins de polițiști

Bărbat care ataca bătrâne și le fura banii și alte bunuri de valoare prin violență, prins de polițiști

22 Oct 2022   •   11:30
Bărbat care ataca bătrâne și le fura banii și alte bunuri de valoare prin violență, prins de polițiști

Un bărbat de 45 de ani care urmărea femei în vârstă în zone aglomerate din Galați și de la care fura, prin violență, bani și obicte de valoare, a fost reținut de polițiști.

Potrivit IPJ Galați, bărbatul de 45 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt, a fost reținut vineri.

Din cercetări a reieșit că acesta își alegea și urmărea victimele, femei de vârstă înaintată, din zone aglomerate și stații de autobuz, pe care, ulterior, prin violență, le deposeda de bunurile personale.

Astfel, în 4 octombrie, pe o stradă din oraș, bărbatul ar fi folosit violența pentru a fura portofelul unei femei de 69 de ani.

Alte două fapte cu acest mod de operare ar fi fost comise de același bărbat, în 14 octombrie, în scara unui bloc și pe o stradă din oraș, victime fiind două femei, de 84 și 79 de ani.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză ar fi și autorul unei fapte de furt, comise în 10 octombrie, victimă fiind o femeie de 65 de ani, căreia acesta i-ar fi sustras poșeta în care avea suma de 1 900 de lei.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bărbat reţinut furt