x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a murit după ce a intrat cu mopedul într-un stâlp de susținere a podului de cale ferată

Un bărbat a murit după ce a intrat cu mopedul într-un stâlp de susținere a podului de cale ferată

de Redacția Jurnalul    |    16 Mar 2024   •   19:30
Un bărbat a murit după ce a intrat cu mopedul într-un stâlp de susținere a podului de cale ferată
Sursa foto: Facebook Radu Sîrbu /Mesager24.ro

Un bărbat de 33 de ani a murit, sâmbătă, după ce a intrat cu mopedul într-un stâlp de susținere al unui pod de cale ferată în Măgura Ilvei, județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit Poliției Bistrița-Năsăud, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Sângeorz-Băi au intervenit la un accident semnalat pe Drumul Județean 172D, în Măgura Ilvei.

Polițiștii au constatat că un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe un moped a intrat în coliziune cu stâlpul de susținere al unui pod de cale ferată.

În urma accidentului, bărbatul a murit.

Verificările polițiștilor au indicat faptul ca acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și mopedul implicat în eveniment nu este înregistrat sau înmatriculat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri ai Poliției orașului Sângeorz-Băi, urmând să fie stabilite cauza și modalitatea produceri evenimentului rutier.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: moped accident mortal stalp