x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbatul prins de un mal de pământ în Bistrița a murit

Bărbatul prins de un mal de pământ în Bistrița a murit

27 Mai 2024   •   10:58
Bărbatul prins de un mal de pământ în Bistrița a murit
Sursa foto: Hepta

Bărbatul în vârstă de aproximativ 53 de ani, prins luni dimineață de un mal de pământ până la nivelul toracelui, în Bistrița, a murit, anunță ISU Bistrița Năsăud

„La locul solicitării au fost direcționate de urgență un echipaj de descarcerare grea, containerul Multirisc, o autospecială de stingere pentru transport personal și o autospecială cu materiale și accesorii specifice, necesare în astfel de misiuni de extragere a persoanelor din medii ostile vieții. Bărbatul în vârstă de aproximativ 53 de ani a fost surprins de un mal de pamant până la nivelul toracelui. A fost găsit inconștient de către echipajele de intervenție și extras prin proceduri specifice în mai puțin de 15 minute”, potrivit ISU Bistrița Năsăud.

Bărbattul a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD care a început imediat aplicarea protocolului de resuscitare.

„Din păcate, organismului bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul fiind nevoit să îi declare decesul la locul solicitării”, transmit pompierii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mal pământ bistriţa