x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat reţinut de procurori pentru omor, după ce şi-ar fi ucis în bătaie angajatul de la o stână

Bărbat reţinut de procurori pentru omor, după ce şi-ar fi ucis în bătaie angajatul de la o stână

de Redacția Jurnalul    |    02 Oct 2024   •   15:15
Bărbat reţinut de procurori pentru omor, după ce şi-ar fi ucis în bătaie angajatul de la o stână

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reţinut de procurori sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, după ce i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui angajat, cauzându-i decesul.

"La data de 01.10.2024 Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a fost sesizat că pe raza comunei Padina, judeţul Buzău, o persoană în vârstă de 54 de ani a decedat urmare unei agresiuni. Din cercetările efectuate de către procuror a rezultat că la data de 01.10.2024, în urma unui conflict spontan, numitul S.C. în vârstă de 46 de ani, proprietar al unei stâne, a lovit cu palmele şi pumnii, iar ulterior cu o ţeavă tip PVC, un angajat al său, în vârstă de 54 de ani, lovituri în urma cărora victima a decedat, deşi inculpatul a intenţionat să o ducă la un spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale", a transmis miercuri Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

"Procurorul de caz a dispus reţinerea autorului faptei pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie sesizat Tribunalul Buzău cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile", informează sursa citată.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: procurori bărbat omor angajat stana