x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat reținut, după ce și-a agresat copilul de 13 ani 

Bărbat reținut, după ce și-a agresat copilul de 13 ani 

de Redacția Jurnalul    |    04 Iun 2023   •   14:20
Bărbat reținut, după ce și-a agresat copilul de 13 ani 

Un bărbat de 43 de ani a fost reținut de polițiștii din Dâmbovița, după ce și-ar fi agresat fiul de 13 ani și l-ar fi dat noaptea afară din casă.

Polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița au fost sesizați vineri de o femeie cu privire la faptul că fostul concubin al acesteia, un bărbat de 43 de ani, din Decindeni, și-ar fi amenințat și agresat fiul.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în perioada decembrie 2022 - iunie 2023, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi agresat de mai multe ori copilul în vârstă de 13 ani, l-ar fi amenințat cu acte de violență, iar, pe timp de noapte, l-ar fi alungat din locuință în curtea imobilului.

Sâmbătă, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și rele tratamente aplicate minorului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: agresor copil reţinut