x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Viața bate filmul: Un bărbat din Vrancea s-a urcat pe un stâlp de electricitate și a amenințat că se electrocutează

Viața bate filmul: Un bărbat din Vrancea s-a urcat pe un stâlp de electricitate și a amenințat că se electrocutează

de Redacția Jurnalul    |    30 Dec 2023   •   15:49
Viața bate filmul: Un bărbat din Vrancea s-a urcat pe un stâlp de electricitate și a amenințat că se electrocutează
Sursa foto: Hepta

Un bărbat din localitatea Urechești din județul Vrancea a anunțat vineri seara polițiștii că s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și intenționează să se electrocuteze, transmite sâmbătă IPJ Vrancea. A fost convins de negociatori să coboare.

După anunțul bărbatului, au fost demarate acţiuni în colaborare cu luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Vrancea şi cu specialişti ai distribuitorului de energie electrică pentru sistarea alimentării cu energie electrică pe liniile de pe stâlp şi pentru a purta negocieri cu bărbatul de 33 de ani, care se afla la o înălţime de circa 12 m faţă de sol, transmite sursa citată.

La fața locului au fost direcționați polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, jandarmi din cadrul I.J.J Vrancea, pompieri din cadrul I.S.U Vrancea precum și un negociator din cadrul I.P.J Vrancea.

„În jurul orei 22:30, în urma discuțiilor purtate cu negociatorul I.P.J Vrancea-S.A.S, bărbatul nu a suferit vătămări corporale și a acceptat să coboare de pe stâlpul de înaltă tensiune, fiind preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon Focșani, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a mai comunicat IPJ Vrancea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: electrocutare stâlp electricitate