x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat beat, fără permis și cu mașina furată, a produs un accident și a fugit

Un bărbat beat, fără permis și cu mașina furată, a produs un accident și a fugit

de Redacția Jurnalul    |    05 Dec 2023   •   20:30
Un bărbat beat, fără permis și cu mașina furată, a produs un accident și a fugit
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a provocat un accident rutier pe DN 22 E 87, în Tulcea. El a condus mașina furată, deși nu avea permis și era băut. Bărbatul a fost reținut.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN22 E87 s-a produs un accident rutier în urma căruia șoferul a părăsit locul faptei, abandonând mașina.

La scurt timp, pe un câmp din apropiere, a fost identificat șoferul. Este vorba de un bărbat în vârstă de 25 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,39 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Tânărul a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere, autoturismul fiind sustras de la domiciliul unei cunoștințe.

În urma accidentului rutier, șoferul rănit a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, refuzul de la recoltarea mostrelor biologice de sânge, furt în scop de folosință, furt calificat, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, asupra acestuia fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore fiind depus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: beat accident furt