x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bistriţa-Năsăud: Copil rănit grav într-un accident produs pe DN 17, pe Valea Bârgăului

Bistriţa-Năsăud: Copil rănit grav într-un accident produs pe DN 17, pe Valea Bârgăului

05 Iul 2017   •   18:08
Bistriţa-Năsăud: Copil rănit grav într-un accident produs pe DN 17, pe Valea Bârgăului
Sursa foto: Foto: bistriteanul.ro

Un copil în vârstă de trei ani a fost rănit grav, miercuri după-masă, într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Rusu Bârgăului, fiind preluat de la faţa locului e un elicopter SMURD. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Diana Pintea, copilul se afla într-un tractor alături de tatăl lui, un bărbat de 45 ani. Şoferul unui microbuz aflat în spatele tractorului, un bărbat de 68 din Timişoara, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de vehiculul din faţă şi a colizionat tractorul, moment în care băiatul s-a dezechilibrat şi a căzut pe asfalt. 

Având în vedere gravitatea rănilor suferite, s-a decis solicitarea unui elicopter SMURD, care să îl preia pe copil şi să îl transporte la o clinică de specialitate din Târgu Mureş. 

Pe durata intervenţiei elicopterului SMURD, circulaţia pe DN 17 în zona localităţii Rusu Bârgăului a fost restricţionată. 

Cei doi şoferi au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×