x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Botoşani: Aproape 30% din totalul unităţilor de învăţământ vor funcţiona online

Botoşani: Aproape 30% din totalul unităţilor de învăţământ vor funcţiona online

13 Noi 2021   •   10:30
Botoşani: Aproape 30% din totalul unităţilor de învăţământ vor funcţiona  online

Aproape 30% din totalul unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani vor funcţiona, începând de luni, în regim online, potrivit unei hotărâri adoptate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

Din totalul celor 472 de grădiniţe, şcoli şi licee din judeţul Botoşani, 138 vor desfăşura cursurile fără prezenţa fizică a elevilor.

Printre unităţile care vor funcţiona în regim online se regăsesc şase grădiniţe din municipiul Botoşani, dar şi Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sf. Ioan Iacob" din Dorohoi.

"Trecerea de la scenariul online la scenariul cu prezenţă fizică se face prin decizia consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ preuniversitar, cu informarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, în situaţia atingerii procentului de 60% din personalul vaccinat. Această decizie se ia prin raportare la fiecare zi de vineri, conform situaţiei privind personalul vaccinat publicată şi actualizată săptămânal pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani", se mai precizează în hotărârea CJSU.

×