x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caraș Severin: A fost găsită femeia căzută duminică în Dunăre cu masina

Caraș Severin: A fost găsită femeia căzută duminică în Dunăre cu masina

11 Oct 2017   •   20:46
Caraș Severin: A fost găsită femeia căzută duminică în Dunăre cu masina

Una dintre persoanele care se aflau în maşina căzută sâmbătă în Dunăre a fost găsită de autorităţile sârbeşti.

'Este vorba de femeia din maşină, în vârstă de 42 de ani. Familia a primit o fotografie şi a recunoscut-o, dar probabil că va trebui să se deplaseze în Serbia, pentru identificare. Nu cunosc demersurile, dar vom merge dimineaţă la Moldova Nouă, unde Poliţia ne va spune ce anume trebuie făcut în astfel de cazuri. De ceilalţi trei membri ai familiei încă nu se ştie nimic', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul comunei Sicheviţa, Nicolae Kramer.

Sâmbătă, 7 octombrie, la orele prânzului, un apel la 112 semnala că, pe raza localităţii Coronini, un autoturism a părăsit carosabilul şi a căzut în Dunăre. Forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă s-au mobilizat de urgenţă la locul evenimentului.

Din datele primite de la una dintre persoanele care se aflau în maşină şi care a reuşit să ajungă la mal, şi anume, şoferul, în autoturism se mai găseau patru persoane, o familie întreagă: mama, tata şi copiii acestora - un băiat în vârstă de 22 de ani şi o fetiţă de trei ani.

Duminică, 8 octombrie, cu ajutorul scafandrilor din judeţele Mehedinţi şi Arad a fost găsită şi scoasă din ape doar maşina. AGERPRES

×