x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Au fost reluate căutările la Periam Port, unde patru persoane sunt dispărute

Au fost reluate căutările la Periam Port, unde patru persoane sunt dispărute

de Redacția Jurnalul    |    01 Mai 2023   •   09:15
Au fost reluate căutările la Periam Port, unde patru persoane sunt dispărute
Sursa foto: Antena 3 CNN

Echipele de intervenție au reluat luni căutările pe râul Mureș, în zona Periam Port, unde duminică o barcă încărcată cu 12 persoane s-a răsturnat. Un copil de aproape patru ani a murit, iar alte patru persoane, doi copii și doi adulți, sunt dispărute.

Pe parcursul nopții, trei echipaje de căutare-salvare din cadrul ISU Timiș și alte trei de la ISU Arad au rămas în zonă și i-au căutat pe cei dispăruți pe apă și pe malurile râului.

Luni dimineața, operațiunea va fi reluată cu un număr sporit de oameni și echipamente. La fața locului se află 24 de pompieri de la ISU Timiș cu nouă bărci și un echipaj cu patru scafandri, o autospecială de serviciu, șase autospeciale de primă intervenție și comandă, un microbuz și o ambulanță SMURD.

De asemenea, pompierii arădeni participă la misiune cu patru bărci, patru autospeciale de primă intervenție și un echipaj SMURD.

O barcă în care se aflau 12 persoane, șase copii și șase adulți, s-a răsturnat pe râul Mureș. Accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni în timp ce barca încerca să traverseze râul. Medicii au constatat decesul unui copil și au acordat îngrijiri medicale celor care au fost salvați.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: periam port barca rasturnata