x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz teribil! Mai mulți elevi din Gorj au ajuns la spital intoxicați cu spray cu piper

Caz teribil! Mai mulți elevi din Gorj au ajuns la spital intoxicați cu spray cu piper

12 Oct 2017   •   16:56
Caz teribil! Mai mulți elevi din Gorj au ajuns la spital intoxicați cu spray cu piper

Trei elevi ai unei şcoli din Gorj au fost transportaţi la spital după ce s-au intoxicat la şcoală cu spray cu piper pulverizat de un coleg.

Trei copii în vârstă de 14 ani, de la Şcoala Generală 'Constantin Săvoiu' din Târgu-Jiu, au fost transportaţi joi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean, după ce s-au intoxicat cu spray cu piper, substanţa fiind pulverizată de un alt coleg, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Marinică Niculescu, a declarat că la faţa locului au fost trimise două salvări.

'Este vorba de trei copii de 14 ani, care s-au intoxicat cu spray cu piper. La faţa locului au fost trimise două ambulanţe. Este vorba de o intoxicare uşoară, iar copiii au fost transportaţi la UPU pentru îngrijiri medicale', a precizat Niculescu.

Inspectorul şcolar general Ion Işfan a afirmat, că la nivelul şcolii a fost demarată o anchetă internă de către conducerea unităţii, iar mama copilului a fost chemată la şcoală, urmând să fie luate măsurile care se impun.

Potrivit IPJ Gorj, un elev de clasa a VIII-a a pulverizat spray cu piper într-un şerveţel, iar trei elevi care l-au mirosit au suferit iritaţii.

Poliţiştii de proximitate sunt la faţa locului pentru a stabili starea de fapt.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: elevi intoxicati