x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulaţia metrourilor de pe Magistrala 1 (Republica - Dristor 2) s-a reluat în condiţii normale

Circulaţia metrourilor de pe Magistrala 1 (Republica - Dristor 2) s-a reluat în condiţii normale

12 Apr 2017   •   15:26
Circulaţia metrourilor de pe Magistrala 1 (Republica - Dristor 2) s-a reluat în condiţii normale

Lucrările de evacuare a apei din galeria de metrou din zona Piaţa Victoriei au fost finalizate, informează RADET într-un comunicat transmis miercuri Agerpres. "Au fost finalizate lucrările de evacuare a apei din galeria de metrou din zona Piaţa Victoriei, tronsonul Piaţa Victoriei - Gara de Nord", relevă sursa citată. 

Circulaţia trenurilor de metrou între staţiile Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1, de pe Magistrala 1 Republica - Dristor 2, s-a reluat în condiţii normale miercuri la prânz, după remedierea avariei la conducta magistrală a RADET, a informat, la rândul său, Metrorex. Anterior, RADET a anunţat că angajaţi ai săi şi ai Metrorex lucrează pentru evacuarea apei din subteran, după avarierea unei conducte. "Din cauza unei avarii survenite în cursul nopţii de marţi spre miercuri, în jurul orei 01,30, a fost afectată galeria de metrou din zona Piaţa Victoriei, tronsonul Piaţa Victoriei - Gara de Nord. Avaria a fost izolată în jurul orei 04,00, lucrările continuând în cursul acestei dimineţi. Echipele RADET au fost mobilizate pentru remedierea avariei, astfel încât circulaţia metroului să nu fie afectată. În cursul acestei zile, din cauza cantităţii de apă aflate în subteran ca urmare a producerii avariei în timpul nopţii, circulaţia metroului este îngreunată. Pentru evacuarea apei din subteran, lucrează la faţa locului angajaţi ai RADET şi Metrorex, sprijiniţi de angajaţi şi utilaje aparţinând Apa Nova", preciza RADET. 

Până la remedierea situaţiei, circulaţia pe tronsonul Ştefan cel Mare - Gara de Nord 1 s-a desfăşurat pe firul 2. 

×
Subiecte în articol: metrou circulatia metrourilor