x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulația pe DN7 a fost reluată parțial

Circulația pe DN7 a fost reluată parțial

26 Dec 2019   •   14:43
Circulația pe DN7 a fost reluată parțial

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că circulaţia a fost reluată pe un fir, alternativ, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 243+500, între localităţile Boiţa şi Lazaret din judeţul Sibiu, unde într-un accident rutier, două persoane au murit şi alte trei au fost rănite.
Pe fondul neadaptării vitezei în curbă, conducătorul unui autoturism a intrat în coliziune cu parapetul median, a pătruns pe sensul opus şi a lovit un alt autovehicul.
În urma impactului, din autoturismul lovit au decedat şoferul şi pasagerul din dreapta, iar din autoturismul ce a pătruns pe sensul opus o persoană este rănită grav şi alte două uşor, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiţii normale, în 30 de minute.

Și circulaţia rutieră a fost reluată pe un fir, alternativ, pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş, unde, anterior, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme, pe fondul pătrunderii pe sensul opus.
În urma impactului, o persoană a murit şi o alta a fost rănită şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale, ambele din autoturismul ce a pătruns pe sensul opus.

Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiţii normale, în 30 de minute.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: trafic dn7