x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Contrabandă cu bijuterii din aur și argint. O femeie din Craiova a fost reținută

Contrabandă cu bijuterii din aur și argint. O femeie din Craiova a fost reținută

14 Noi 2022   •   12:34
Contrabandă cu bijuterii din aur și argint. O femeie din Craiova a fost reținută

O femeie de 45 de ani, din Craiova, județul Dolj, care ar fi intrat în țară sustrăgându-se de la controlul vamal, cu peste 1,6 kg de aur, peste 400 de grame și argint și alte bunuri, în valoare de aproape 400.000 de lei, a fost reținută.

Polițiștii doljeni a fost oprit în trafic, la intrarea în Craiova, o mașină la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din Craiova. De asemenea, în autoturism, în calitate de pasager, a fost identificată o femeie de 45 de ani, din aceeaşi localitate.

Cu ocazia controlului efectuat asupra celor doi şi bagajelor deținute de aceștia, polițiștii au descoperit bunuri care ar fi fost introduse în țară prin sustragerea de la controlul vamal.

„Au fost identificate aproximativ 1667 grame aur, 475 grame argint şi 60 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri, purtând însemnele şi inscripțiile unor mărci înregistrate pentru care nu s-au putut prezenta documente de originalitate sau autenticitate, în valoare totală de aproximativ 390.000 de lei”, transmit, luni, polițiștii doljeni.

Cei doi au fost duși la audieri, iar urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea femeii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: aur argint contrabanda retinere