x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă extrem de violenţă în Buhuşi; 3 indivizi au fost reţinuţi

Crimă extrem de violenţă în Buhuşi; 3 indivizi au fost reţinuţi

08 Dec 2016   •   12:12
Crimă extrem de violenţă în Buhuşi; 3 indivizi au fost reţinuţi

Trei indivizi au fost reţinuţi, joi dimineaţă, fiind suspectaţi că l-au bătut şi lăsat să moară pe un bărbat în vârstă de 38 de ani.

În noaptea de mierscuri spre joi, în jurul orei 03:20, a fost raportat un accident rutier la iesirea din orașul Buhuși spre localitatea Costișa. În urma cercetărilor de la fața locului s-a stabilit că buhușeanul Valentin Măriuț (38 de ani), se afla intins pe partea carosabilă când a fost lovit de un TIR care circula regulamentar pe direcția Piatra Neamț – Bacău, scrie buhusi.net.

Potrivit martorilor, înainte de acest eveniment, Valentin Măriuț a fost implicat într-o altercațiune cu mai multe persoane în localul de la iesirea din Buhuși. Se pare că acesta a fost lovit cu obiecte contondente, motiv pentru care cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

Surse din interiorul poliției afirmă că toata altercația a fost surprinsă de camere de supraveghere din apropiere, iar suspecții au fost identificați ca fiind doi fraţi, de 20 şi 24 de ani şi de un alt individ, în vârstă de 37 de ani. Deoarece suspecţii erau cunoscuţi ca fiind violenţi a fost necesară intervenţia unui echipaj al Brigăzii de Operaţiuni Speciale, care i-a ridicat pe aceştia de acasă. Totodată, a fost imobilizat şi un autoturism, în care au fost găsite, printre altele, două topoare pline de sânge, două cuţite, o bâtă de baseball, o ţeavă metalică şi mai multe sticle goale de băutură. Cei trei suspecți au fost duși la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

×