x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dâmboviţa: Posesori de arme de vânătoare din judeţ, audiaţi de Poliţie în cazul bărbaţilor împuşcaţi pe câmp

Dâmboviţa: Posesori de arme de vânătoare din judeţ, audiaţi de Poliţie în cazul bărbaţilor împuşcaţi pe câmp

29 Oct 2017   •   22:00
Dâmboviţa: Posesori de arme de vânătoare din judeţ, audiaţi de Poliţie în cazul bărbaţilor împuşcaţi pe câmp

Posesori de arme de vânătoare din judeţul Dâmboviţa sunt audiaţi de poliţişti, în cadrul anchetei celor doi bărbaţi împuşcaţi mortal pe un câmp din apropierea municipiului Târgovişte.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, multe persoane, posesoare de arme, sunt aduse şi duminică pentru verificări şi audieri. Printre cei audiaţi şi verificaţi ar fi şi un bărbat care ar fi participat la înmormântarea unuia dintre bărbaţii împuşcaţi.

Anchetatorii au declarat că cercul de suspecţi este foarte mare. ''Există un cerc foarte mare de bănuiţi, pentru că este vorba de o armă, este vorba despre cei care deţin legal arme. Sunt luaţi în calcul şi cei care sunt deţinători nelegali de arme. Şi e un cerc foarte mare de bănuiţi'', a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Camelia Matei.

În primele declaraţii publice, anchetatorii au susţinut că este mai probabilă varianta omorului, dar nu sunt excluse şi alte piste.

Concluziile medicilor legişti arată că moartea celor doi bărbaţi a fost violentă, s-au tras focuri de armă cu alice, iar pe corpurile victimelor au fost constatate multiple leziuni. Asupra fiecăruia dintre cei doi bărbaţi s-au tras câte două focuri de armă.

Una dintre victime este Gheorghe Ifrim, consilier local în Răzvad, iar celălalt, Ion Neagu. Cei doi erau pe câmp să culeagă varză. Joi seara, un trecător a văzut pe câmp trupurile celor doi şi a anunţat Poliţia. Cercetările sunt în desfăşurare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: arme de vânătoare