x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Demisii în bloc în şedinţa Consiliului local sector 4

Demisii în bloc în şedinţa Consiliului local sector 4

22 Apr 2016   •   17:41
Demisii în bloc în şedinţa Consiliului local sector 4

Mai mulţi consilieri locali ai sectorului 4 au anunţat vineri că demisionează din funcţiile pe care le deţin, nemulţumiţi de modul cum lucrează cu actuala conducere a Primăriei.

Trei consilieri locali din grupul ALDE şi alţi doi din partea PNL şi PSD şi-au prezentat în scris demisia la şedinţa Consiliului local, ei susţinând că în zilele următoare şi alţi colegi vor face acelaşi gest.

Şedinţa a fost suspendată după circa o oră, timp în care consilierii şi-au manifestat totala nemulţumire faţă de cum a fost pregătită documentaţia proiectelor de hotărâre de către angajaţii Primăriei.

Ei au reclamat faptul că nu au primit în timp util proiectele şi nu au avut timp să le studieze pentru a vota în cunoştinţă de cauză.

Primul care şi-a prezentat demisia în scris în timpul şedinţei a fost liberalul Romeo Drăgan. "De foarte mult timp cer un anume respect faţă de Consiliul local. Acest respect nu se poate manifesta de către executiv decât prin profesionalism. Nu accept ca astfel de şedinţe să devină circ. Nu sunt circar şi nu doresc să mai continuăm. Sunt nemulţumit şi de cum lucrează executivul şi o parte dintre consilierii locali. Cred că vom demisiona 9-10", a spus, pentru AGERPRES, Drăgan.

"Nu mai vrem să avem parte de acest circ şi nu mai vrem să avem parte de această degringoladă. Nu poţi avea timp să citeşti toată acea documentaţie pentru a vota în deplină cunoştinţă. Împărtăşim şi noi punctul de vedere al consilierului Romeo Drăgan", a declarat, pentru AGERPRES, reprezentantul ALDE Viorel Popescu.

La rândul său, consilierul PSD Mircea Ovidiu Iosub a afirmat că demisionează din "motive personale".

×