x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Explozie într-o casă din județul Vaslui. Două persoane au fost prinse sub dărâmături

Explozie într-o casă din județul Vaslui. Două persoane au fost prinse sub dărâmături

de Redacția Jurnalul    |    29 Ian 2024   •   07:49
Explozie într-o casă din județul Vaslui. Două persoane au fost prinse sub dărâmături
Sursa foto: ISU Vaslui

Două persoane au fost prinse sub dărâmăturile unei case care s-a prăbușit din cauza unei explozii. Incidentul a avut loc luni dimineață într-o localitate din județul Vaslui.

Secția de pompieri Huși a intervenit luni dimineață cu două autospeciale, o ambulanță SMURD și echipaje specializate pentru salvarea și acordarea primului ajutor victimelor unei explozii care a avut loc într-un imobil din localitatea Lunca Banului, comuna Lunca Banului.

Echipajele care au ajuns la locul intervenției, au constatat că în locuință se aflau patru persoane, două dintre acestea fiind prinse sub dărâmături.

„Cu ajutorul mijloacelor tehnice specifice, salvatorii au scos de sub dărâmături două persoane (doi bărbați) cu vârste de 75 respectiv 55 ani. Ambele victime sunt rănite, iar una dintre acestea prezintă arsuri la nivelul feței, gâtului și căilor respiratorii. Victimele au fost evaluate, iar în aceste momente primesc primul ajutor în ambulanțe”, au transmis reprezentanții ISU.

Cele două victime vor fi transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal "Dimitrie Castroian" Huși. Celelalte două persoane aflate în locuință, o femeie și un bărbat, au fost evacuate de către cetățeni, până la sosirea echipajelor de intervenție.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: explozie raniti vaslui