x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Viteza face victime! O fetiță de 6 ani și doi tineri de 21 și 22 de ani au murit în Brăila

Viteza face victime! O fetiță de 6 ani și doi tineri de 21 și 22 de ani au murit în Brăila

de Redacția Jurnalul    |    17 Feb 2023   •   21:11
Viteza face victime! O fetiță de 6 ani și doi tineri de 21 și 22 de ani au murit în Brăila

Trei persoane, printre care și o fetiță de 6 ani, au murit într-un accident produs vineri seara pe un drum județean din Brăila.

Polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 21 de ani, din localitatea Vultureni, în timp ce conducea au autoturism, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, care era acoperit cu gheață, ar fi pierdut controlul direcției și a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism condus de o femeie în vârstă de 22 de ani, din localitatea Ulmu.

La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SAJ și un echipaj SMURD pentru acordarea ajutorului medical atât șoferilor, cât și celor doi pasageri din autovehiculul condus de femeie.

În urma manevrelor de resuscitare efectuate, echipajele medicale au declarat decesul femeii, al unei fetițe în vârstă de 6 ani și al șoferului în vârstă de 21 de ani.

Un alt tânăr, în vârstă de 15 ani, din localitatea Ulmu, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: victime accident Braila