x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Galați: Beat și fără permis, un bărbat a provocat un accident mortal apoi a fugit

Galați: Beat și fără permis, un bărbat a provocat un accident mortal apoi a fugit

06 Dec 2021   •   10:28
Galați: Beat și fără permis, un bărbat a provocat un accident mortal apoi a fugit

Un bărbat care a provocat un accident grav, soldat cu un mort și doi răniți, în noaptea de duminică spre luni, pe DN 25, în afara localității Braniștea, din județul Galați, a fugit de la locul faptei, fiind găsit, ulterior, acasă, în satul Vasile Alecsandri. Nu avea permis și era băut.

Accidentul s-a produs pe DN 25, în afara localității Braniștea, cu puțin după ora 1.00, potrivit Poliției Galați.

„Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp, iar un bărbat de 51 ani, din comuna Șendreni, județul Galați, pasager pe bancheta din dreapta față, a fost aruncat din autoturism și, din păcate, a decedat. În auto se mai aflau alți doi pasageri, doi bărbați de 21 respectiv, 47 ani, ambii din satul Vasile Alecsandri, județul Galați, care nu au suferit leziuni. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, însă a fost depistat ulterior la adresa de domiciliu din satul Vasile Alecsandri, județul Galați”, transmit, luni, reprezentanții Poliției Galați.

Șoferul are 37 ani, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost dus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice și a stabilirii alcoolemiei.

S-a stabilit de asemenea faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar în cursul nopții în timp ce conducea autoturismul pe DN 25, a pierdut controlul direcției de mers, rasturnându-se pe câmp.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui autoturism de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident mortal