x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Galaţi - Un brăilean a murit după o altercaţie cu un student

Galaţi - Un brăilean a murit după o altercaţie cu un student

08 Noi 2016   •   13:43
Galaţi - Un brăilean a murit după o altercaţie cu un student

Un tânăr, de 22 ani, din Brăila, fost student al Facultăţii de Automatică din cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, a murit marţi după o altercaţie cu un student, tot din Brăila, aflat în anul II la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Galaţi. 

Potrivit directorului Cămine-Cantine din cadrul Universităţii Dunărea de Jos, Bogdan Rodeanu, victima se întorcea de la o petrecere dintr-un club din Galaţi, iar în apropierea căminelor studenţeşti între victimă şi studentul de la Educaţie Fizică ar fi izbucnit o altercaţie. 

'La un moment dat, grupul de studenţi în care se afla victima a observat ca aceasta a căzut la pământ, inconştientă. Imediat s-a apelat Serviciul de Ambulanţă, o salvare a venit la locul incidentului, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul tânărului", a declarat Bogdan Rodeanu. 

El a precizat că tânărul nu mai locuia în căminele studenţeşti, fiind exmatriculat în urmă cu un an şi jumătate din Universitatea Dunărea de Jos. 

Rodeanu a mai spus că incidentul nu s-a petrecut în campusul universitar, ci pe domeniul public şi că este un "incident nefericit", urmând ca organele de anchetă să stabilească exact cauzele care au condus la producerea acestuia. AGERPRES

×