x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale HAOS pe aeroportul din Baia Mare. O cursă aeriană internatională a fost anulată. Ce se întâmplă cu pasagerii

HAOS pe aeroportul din Baia Mare. O cursă aeriană internatională a fost anulată. Ce se întâmplă cu pasagerii

18 Dec 2021   •   14:35
HAOS pe aeroportul din Baia Mare. O cursă aeriană internatională a fost anulată. Ce se întâmplă cu pasagerii

Cursa aeriană Baia Mare-Londra a fost anulată, astăzi, întrucât zborul nu a primit o autorizație de la autoritățile britanice. Pasagerii vor fi compensați, anunță reprezentanții aeroportului.

Zborul companiei HiSky Baia Mare-Londra, programat pentru sâmbătă, 18 decembrie, ora 13.00, de pe Aeroportul Internațional Maramureș, a fost anulat din cauza întârzierii obținerii autorizației necesare pentru a zbura în Marea Britanie, au spus reprezentanții aeroportului din Baia Mare.

Pasagerii vor primi compensații pentru cursa anulată.

„Aeroportul Internațional Maramureș își cere scuze pentru neplăcerile cauzate pasagerilor care își achiziționaseră bilete pentru zborul Baia Mare -Londra și pentru cursa retur Londra-Baia Mare și îi asigurăm că depunem eforturi pentru rezolvarea situației. Pasagerii pot obține compensații de până la 400 de euro pentru acest zbor anulat, după depunerea unei solicitări”, au anunțat reprezentanții aeroportului.

Compania aeriană susține că a depus la timp solicitarea pentru obținerea certificatului de operatori din țări terțe, respectiv pe 13 noiembrie, dar aceasta nu a fost eliberată până la cursa programată să zboare de la Baia Mare.

În perioada pandemiei, autoritățile britanice lucrează în regim limitat, iar cererea depusă de compania aeriană este încă în proces de aprobare. În lipsa acestei aprobări au fost anulate cursele care urmau să plece în 18 decembrie de pe aeroporturile din Baia Mare și Tg Mureș cu destinația Londra.

 

×
Subiecte în articol: cursa aeriana baa mare londra