x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iaşi - Doi câini maidanezi au muşcat de faţă un copil

Iaşi - Doi câini maidanezi au muşcat de faţă un copil

20 Feb 2017   •   15:15
Iaşi - Doi câini maidanezi au muşcat de faţă un copil
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

O fetiţă în vârstă de opt ani a ajuns la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi după ce a fost muşcată de faţă de doi câini, pe stradă. 

Fata a fost găsită în zona parcului Copou şi ajutată de trecători să scape din colţii a două patrupede. 

Ea a povestit personalului medical care i-a acordat îngrijiri că a fost la un magazin iar la întoarcere a fost atacată de doi câini maidanezi. 

Copila a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean al Ambulanţei şi dusă la Spitalul de Pediatrie Sf Maria. Ea prezenta răni la nivelul arcadei. 

"Prin apel la 112 a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical pe strada Codrescu, pentru un copil de opt ani care a fost muşcat în regiunea feţei, cu o plagă suprasprâncenară dreaptă şi plagă în regiunea pavilionului urechii stângi. Copilul era panicat, agitat şi a fost transportat în stare stabilă hemodinamic la Spitalul de Pediatrie", a declarat pentru AGERPRES Neculai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, Anca Vîjiac, a declarat că instituţia s-a autosesizat în acest caz şi a demarat cercetări.

×