x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale IGSU:Avarii la rețeua electrică în mai multe localități din cauza precipitațiilor abundente

IGSU:Avarii la rețeua electrică în mai multe localități din cauza precipitațiilor abundente

07 Oct 2017   •   22:00
IGSU:Avarii la rețeua electrică în mai multe localități din cauza precipitațiilor abundente

 Un copac a căzut în judeţul Argeş în localitatea Morăreşti pe carosabil, mai multe curţi au fost inundate în localitatea Potlogi din Dâmboviţa şi localitatea Budeşti din Judeţul Călăraşi şi au fost înregistrate mai multe avarii în alimentarea cu energie electrică în localităţi din Bistriţa, Orşova, Mehedinţi, în urma manifestării fenomenelor hidro-meteorologice din ultimele ore, potrivit unui comunicat de presă al IGSU.

Astfel, în judeţul Argeş un copac căzut pe carosabil în localitatea Morăreşti, în judeţul Călăraşi patru curţi au fost inundate în localitatea Budeşti, în judeţul Dâmboviţa o curte a fost inundată în localitatea Potlogi, în judeţul Prahova un beci inundat, în localitatea Măneciu Ungureni.

Potrivit sursei citate, în judeţul Ilfov apa a intrat pe carosabil pe DN1 în localitatea Otopeni, iar în Municipiul Bucureşti un subsol a fost inundat.

"Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, au fost sesizate avarii în localităţile Bistriţa şi Orşova, din judeţul Mehedinţi. La acest moment, nu sunt semnalate situaţii care să pună în pericol viaţa persoanelor sau care să impună măsuri preventive de evacuare. Echipajele operative ale inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă rămân mobilizate pentru a interveni, în cel mai scurt timp, în zonele unde se pot produce situaţii de urgenţă" se arată în comunicatul de presă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: avarii energie electrica