x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Încă 2 copii şi 5 angajaţi de la un centru pentru copii cu handicap sever din Iaşi au COVID-19

Încă 2 copii şi 5 angajaţi de la un centru pentru copii cu handicap sever din Iaşi au COVID-19

30 Apr 2020   •   16:17
Încă 2 copii şi 5 angajaţi de la un centru pentru copii cu handicap sever din Iaşi au COVID-19

Încă doi copii și cinci angajați dintr-un centru pentru copii cu handicap sever din Iași au fost confirmați cu noul coronavirus. În centru s-au făcut 133 de teste, după ce un copil de 9 ani a fost găsit infectat.

În total, șase copii şi şase angajaţi dintr-un centru pentru copii cu handicap sever din subordinea DGASPC Iaşi sunt infecţaţi cu noul coronavirus. Au fost făcute în total 133 de teste, iar ultimele rezultate au fost gata joi.

„S-au finalizat cele 133 de testări ale personalului şi beneficiarilor din acest centru. Rezultatele de laborator au evidenţiat faptul că faţă de rezultatele de ieri ( n.r. miercuri ), încă 7 persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, doi copii şi 5 angajaţi, ceea ce inseamna ca în total, au fost depistate pozitiv 12 persoane, 6 beneficiari ai serviciului social si 6 angajaţi din cadrul centrului.", au anunţat reprezentanţii DSP Iaşi.

Ancheta epidemiologică la acest centru a pornit după ce un copil de 9 ani s-a prezentat la Spitalul de Copii pentru dializă, unde a fost testat, iar rezultatul a fost pozitiv.

Mediafax

×