x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Intervenţie a jandarmilor montani în sprijinul unor soţi care au căzut cu maşina într-o râpă

Intervenţie a jandarmilor montani în sprijinul unor soţi care au căzut cu maşina într-o râpă

06 Oct 2017   •   18:14
Intervenţie a jandarmilor montani în sprijinul unor soţi care au căzut cu maşina într-o râpă

Jandarmii de la Postul Montan Zănoaga, aflaţi în patrulare, au intervenit vineri în sprijinul unor soţi care au căzut cu maşina într-o râpă, pe drumul judeţean care asigură legătura între Moroieni şi Peştera. 

"Cei doi dâmboviţeni, soţ şi soţie din localitatea Moroeni, se deplasau cu o autoutilitară pe DJ 714, dinspre Zănoaga spre Bolboci. La un moment dat, la aproximativ 200 de metri de intersecţia cu DJ 713A Dichiu - Zănoaga, conducătorul auto, în vârstă de 70 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed şi a derapat cu autovehiculul într-o râpă de la marginea drumului", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa. 

Conform aceleiaşi surse, cei doi soţi au ieşit singuri din autovehicul şi nu au avut nevoie de asistenţă medicală, fiind găsiţi de jandarmi într-o stare fizică bună. 

Autoutilitara a fost scoasă din râpă cu ajutorul unui autocamion şi repusă pe carosabil iar cei doi s-au putut întoarce către localitatea de domiciliu. AGERPRES

×