x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO: Locuitorii comunei Călărași răsuflă ușurați: criminalul cu drujba a fost prins!

VIDEO: Locuitorii comunei Călărași răsuflă ușurați: criminalul cu drujba a fost prins!

de Redacția Jurnalul    |    27 Dec 2022   •   14:16
VIDEO: Locuitorii comunei Călărași răsuflă ușurați: criminalul cu drujba a fost prins!

Polițiștii și jandarmii l-au prins, luni, pe un câmp din extravilanul comunei Călărași, pe tânărul de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat în ziua de Crăciun, a anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj.

Fost polițist, primarul din comuna Călărași a fost cel care le-a oferit anchetatorilor imagini vitale pentru caz. Individul era căutat și pentru viol. Tânărul este acuzat că, pe fondul consumului de alcool, a omorât cu drujba un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Călărași.

„În fapt, în cursul nopții de 24/25 decembrie a.c., bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbati, în vârsta de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul”, spun polițiștii doljeni.

Victima fost găsită de o vecină, în dimineața zilei de Crăciun, în locuința sa din Călărași. Femeia este în stare de șoc după descoperirea făcută. Cercetările au fost preluate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

×
Subiecte în articol: criminal drujba dolj