x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Magistrala de metrou va ajunge în comuna Berceni. Pe traseu vor fi construite trei stații

Magistrala de metrou va ajunge în comuna Berceni. Pe traseu vor fi construite trei stații

10 Noi 2021   •   16:01
Magistrala de metrou va ajunge în comuna Berceni. Pe traseu vor fi construite trei stații
Sursa foto: Lucian Alecu

Magistrala de metrou M2 se va prelungi cu încă trei stații noi până în comuna Berceni. În vecinătatea acestora vor fi amenajate trei mari parcări de tip park&ride, anunță autoritățile.

Investiția face parte din proiectul de extindere a magistralei M2 de metrou, Pipera-Berceni, dincolo de Șoseaua de Centură, până în comuna Berceni, în continuarea stației “Tudor Arghezi”, care se construiește deja pe Șoseaua Berceni.

Miercuri, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a semnat contractul pentru realizarea studiilor de prefazabilitate și fezabilitate, necesare demarării lucrărilor.

În valoare de 5 milioane de lei, contractul prevede identificarea, într-un interval de nouă luni, a celor mai bune soluții tehnice în vederea prelungirii metroului în județul Ilfov. În plus, proiectul include suplimentarea garniturilor de tren.

Proiectul de extindere a magistralei M2 de metrou în județul Ilfov este realizat de Primăria Sectorului 4 împreună cu Consiliul Județean Ilfov, Metrorex și Ministerul Transporturilor.

Mediafax

×
Subiecte în articol: metrou comuna Berceni