x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mai mulți arădeni au cultivat canabis pe 2.000 de metri pătrați

Mai mulți arădeni au cultivat canabis pe 2.000 de metri pătrați

09 Oct 2022   •   17:30
Mai mulți arădeni au cultivat canabis pe 2.000 de metri pătrați

Mai mulți arădeni au cultivat canabis pe 2.000 de metri pătrați. La percheziții anchetatorii au găsit peste 5 kilograme de muguri de canabis și 360 de plante, în greutate totală de aproximativ 200 de kilograme.

Polițiștii din Arad și un procuror DIICOT Arad au desfășurat sâmbătă o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri.

Din cercetări a reieșit că mai multe persoane din județul Arad ar fi cultivat canabis, pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați, din extravilanul unei localități din județ, o parte dintre ele fiind prinse în flagrant delict, în timp ce culegeau plantele de canabis.

De asemenea, au avut loc 6 percheziții la locuințele suspecților.

Au fost descoperite și ridicate 5,1 kilograme de muguri de canabis, 360 de plante de canabis, în greutate totală de aproximativ 200 de kilograme, alte aproximativ 7 kilograme de fragmente vegetale de canabis, precum și recipiente și ustensile folosite la creșterea și îngrijirea plantelor.

Doi bărbați de 48 și 45 de ani și două femei de 46 și 20 de ani au fost reținut, iar ulterior cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Față de cele două femei, dar și față de o a treia, în vârstă de 42 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: canabis