x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Misterul dublei sinucideri din Iași se adâncește. Descoperirea care tulbură și mai mult

Misterul dublei sinucideri din Iași se adâncește. Descoperirea care tulbură și mai mult

de Oana Pavelescu    |    27 Dec 2017   •   13:30
Misterul dublei sinucideri din Iași se adâncește. Descoperirea care tulbură și mai mult

Conform rezultatelor furnizate de Institutul de Medicină Legală, soții Maleon consumaseră o cantitate destul de mare de băuturi alcoolice înainte de a se sinucide. Anda Elena avea o alcoolemie uriașă, de 2,40 grame la mie, iar Bogdan-Petru de 1,70 grame la mie.

Moartea soților Maleon a tulburat opinia publică iar dezvăluirile care s-au succedat au adus noi valuri de emoție. Întâi, când s-a spuns că femeia a fost ucisă de soț iar apoi el s-ar fi sinucis, apoi când autoritățile au afirmat că este de fapt vorba de o dublă sinuciderea. Acum, ultima informație bulversează și ea, informație conform căreia cei doi ar fi fost beți atunci când și-au pus capăt zilelor. 

Motivul care a dus la gestul fatal al celor noi nu este cunoscut încă și lasă loc speculațiilor.

Filmul descoperirii macabre

Cei doi soți fuseseră invitați să ia prânzul de Crăciun la profesorul Liviu Pilat cu doar o zi înainte. Prânzul fusese aranjat pentru ora 14 dar cei doi nu au mai putut fi contactați de nimeni încă de dimineață.

Pe măsură ce orele treceau profesorul Pilat a devenit din ce în ce mai neliniștit iar la un moment dar și-a luat inima în dinți și s-a duc acasă la familia Maleon. Pentru că nu răspundea nimeni, profesorul a intrat în casă unde i-a găsit pe cei doi fără suflare.

Echipajul SMURD nu a mai putu face nimic pentru cei doi care erau decedați de ore bune.

Frânturile de informații care ajung la public de la anchetatori creează și mai mult mister în jurul morții șotilot Maleon. Întâi s-a spus că ea ar fi prezentat urme pe corp care ar fi sugerat o agresiune, ca Bogdan și-ar fi ucis soția după care s-ar fi spânzurat. Însă această teorie a fost infirmată la necropsie.

Romeo și Julieta?

O concluzie provizorie la care ar fi ajuns anchetatorii ar fi că Bogdan ar fi gasit-o pe Anda spânzurată cu o curea și după ce a dat-o jos și-a dat seama că aceasta nu mai are suflare și s-ar fi spânzurat și el cu aceeași curea, dat fiindcă și el prezenta exact aceleași urme pe gât ca și femeia.

Ceea ce este și mai bizar este faptul că anchetatorii încă nu au găsit niciun bilet de adio. De cele mai multe ori sinucigașii. înainte de a-și pune capăt zilelor. simt nevoia să lase un bilet în care își explică motivul gestului. De această dată, anchetatorii nu au dat de urma niciunui astfel de bilet clarificator. O posibilitate ar fi ca Anda să fi lăsat unul însă Bogdan l-ar fi distrus.

Ancheta polițiștilor continuă.

×