x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal cu bâte, cuțite și pistoale la o nuntă din Brașov. Trei persoane au fost arestate

Scandal cu bâte, cuțite și pistoale la o nuntă din Brașov. Trei persoane au fost arestate

de Redacția Jurnalul    |    05 Iun 2024   •   14:03
Scandal cu bâte, cuțite și pistoale la o nuntă din Brașov. Trei persoane au fost arestate

Un scandal a izbucnit la o nuntă care a avut loc în comuna Mândra, județul Brașov, în weekend. Trei persoane au fost arestate preventiv, au anunțat miercuri procurorii.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fac cercetări faţă de trei persoane pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Conform unui comunicat al Parchetului, din cercetări a rezultat că, în noaptea de 1 spre 2 iunie 2024, într-un loc public de pe raza comunei Mândra, cu ocazia sărbătoririi unei căsătorii la care participau mai multe persoane, cei trei inculpaţi, care anterior s-au înarmat cu bâtă, cuţit, spray lacrimogen, pistol, au declanşat un atac premeditat asupra altor trei persoane, „cu consecinţa punerii în pericol a vieţii uneia dintre victime şi lezării integrităţii corporale a celorlalte două victime, respectiv tulburând grav ordinea şi liniştea publică”.

Faţă de inculpaţi s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore şi ulterior măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: nunta barbati scandal