x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Nunți însângerate. Două accidente GRAVE s-au petrecut în weekend

Nunți însângerate. Două accidente GRAVE s-au petrecut în weekend

22 Aug 2016   •   11:09
Nunți însângerate. Două accidente GRAVE s-au petrecut în weekend

Weekendul trecut a fost unul nefast pentru nuntaşii români. Un tânăr a ajuns la spital chiar în ziua nunţii sale, iar alţi doi nuntaşi au avut şi ei nevoie de îngrijiri medicale, informeaza Monitorul de Botosani.

Cel mai grav accident a avut loc sâmbătă dimineaţă, pe drumul care leagă Botoşani de Vorona.

O depăşire neregulamentară a băgat în spital trei oameni, unul dintre ei fiind mire în aceeaşi zi. Gabriel Ş. de 25 de ani venea dinspre Botoşani, la volanul unui Audi A4, atunci când maşina lui a fost izbită de Skoda Octavia condusă de Gheorghe C. de 64 de ani, dinspre Orăşeni Deal. Impactul a avut loc după ce acesta din urmă intrase în depăşirea unei căruţe şi nu a mai avut timp să revină pe banda sa de mers.

În urma impactului violent, autoturismul tânărului a fost aruncat într-un lan cu porumb, iar atât el, cât şi Gheorghe C. şi soţia sa au suferit leziuni, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital. „Pacienţii prezentau contuzii, excoriaţii şi traumatisme minore. Se poate spune că au avut noroc, la cum arătau maşinile”, a precizat Andreea Stărică, medic în cadrul SJA.

În aceeaşi zi, Gabriel Ş. urma să fie mire, în momentul accidentului, el îndreptându-se spre restaurantul unde trebuia să aibă loc petrecerea. Deşi a suferit câteva plăgi la piciorul stâng şi o luxaţie la mână şi a fost cusut de medici, a cerut să fie externat pentru a continua petrecerea de nuntă. Tânărul a promis că după nuntă va reveni la spital pentru a-i fi imobilizată mâna.

Alţi doi nuntaşi au ajuns la spital, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce s-au izbit cu maşina într-un cap de pod.

×