x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Opt angajaţi Mega Image au murit în accidentul din Ialomiţa

Opt angajaţi Mega Image au murit în accidentul din Ialomiţa

05 Oct 2019   •   11:57
Opt angajaţi Mega Image au murit în accidentul din Ialomiţa

Opt din cele zece persoane care au murit în accidentul grav de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa pe DN 2A Slobozia - Urziceni erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, şapte dintre răniţi sunt tot angajaţi ai companiei.

"Anunţăm cu regret faptul că, în dimineaţa zilei de astăzi, am pierdut opt colegi şi alţi şapte sunt răniţi în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019. Din primele informaţii transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, accidentul a fost provocat de faptul că şoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegele noastre. Suntem alături de familiile îndurerate şi le vom sprijini în toate demersurile necesare", scriu reprezentanţii Mega Image.

Accidentul de circulaţie s-a produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri şi a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, subinspectorul Ludmila-Marina Dascălu.

La faţa locului au acţionat de urgenţă peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical al Serviciului de Ambulanţă cu 19 autospeciale de intervenţie şi ambulanţe.

Accidentul s-a produs în jurul orei 5,00.

×