x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Parcul Pădurea Vedea din Alexandria va fi dotat cu reţea Wi-Fi şi sistem de radioficare

Parcul Pădurea Vedea din Alexandria va fi dotat cu reţea Wi-Fi şi sistem de radioficare

04 Oct 2017   •   13:30
Parcul Pădurea Vedea din Alexandria va fi dotat cu reţea Wi-Fi şi sistem de radioficare

Parcul Pădurea Vedea din Alexandria va fi dotat cu reţea Wi-Fi şi sistem de radioficare cu adresare publică, în baza unor proiecte adoptate recent de consilierii locali.

Conform documentaţiei respective, oportunitatea executării lucrărilor de montare a reţelei publice de Wi-Fi a apărut ca urmare a solicitărilor venite din partea cetăţenilor care au cerut această facilitate pentru completarea posibilităţilor de petrecere a timpului liber în Parc Pădurea Vedea. Autorităţile au aprobat difuzarea unui program cu muzică în pădure, pentru sporirea gradului de confort oferit locuitorilor prin încurajarea plimbărilor pe aleile amenajate, dar şi pentru creşterea numărului de oameni care vor utiliza zonele amenajate pentru grătar.

Pentru întreţinerea corespunzătoare a spaţiului public de agrement conceput cu spaţii verzi, locuri pentru grătare şi picnic, locuri de joaca noi şi/sau reabilitate, foişoare pentru activităţi, piste pentru biciclete şi pietonale, terenuri sportive, sistem automat de irigaţii, mobilier urban modern, autorităţile vor monta camere de supraveghere video. Potrivit autorităţilor publice, măsura va ajuta şi pentru prevenirea actelor de vandalism şi a faptelor antisociale.

Până în momentul implementării proiectului, suprafaţa parcului Pădurea Vedea care însumează 18 hectare va fi supravegheată de doi angajaţi ai Poliţiei Locale. AGERPRES

×
Subiecte în articol: parcul pădurea vedea