x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale PERCHEZIŢII la primăria Jilava

PERCHEZIŢII la primăria Jilava

14 Iun 2016   •   12:48
PERCHEZIŢII la primăria Jilava

Procurorii DNA au efectuat marţi percheziţii la Primăria Jilava, în dosarul în care se cercetează fapte de corupţie comise în perioada 2010 - 2012, au precizat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit surselor citate, vizat de anchetă ar fi chiar primarul, iar fapta cercetată ar fi legată de mită.

Procurorii DNA efectuează marţi percheziţii în cinci locaţii din Bucureşti şi Ilfov, dintre care una la sediul unei instituţii publice, într-un dosar privind fapte de corupţie comise în perioada 2010 - 2012.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de Combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în perioada 2010 - 2012. În cursul zilei de 14 iunie 2016, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 5 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, din care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale", se arată într-un comunicat DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii de Intervenţie Specială a Jandarmeriei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: perchezitii dna primaria jilava