x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Percheziții în Mătăsari, județul Dâmbovița, la firme și persoane care colectează deșeuri

Percheziții în Mătăsari, județul Dâmbovița, la firme și persoane care colectează deșeuri

de Redacția Jurnalul    |    22 Oct 2024   •   08:11
Percheziții în Mătăsari, județul Dâmbovița, la firme și persoane care colectează deșeuri

Peste 70 de comisari ai Gărzii de Mediu și peste 600 de angajați ai Ministerului de Interne fac marți dimineața 52 de percheziții în localitatea Mătăsari, județul Dâmbovița, la firme și persoane care colectează deșeuri și dezmembrează mașini.

Marți dimineața, 70 de comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu participă la punerea în executare a 52 de mandate de percheziţie în localitatea Mătăsari din județul Dâmboviţa.

La acțiuni participă 248 de autospeciale şi peste 600 de lucrători din diferite subunităţi ale Ministerului de Interne, transmite Garda Națională de Mediu.

IPJ Dâmbovița anunță că au loc marți 73 de percheziții domiciliare în orașul Găești și în comunele Mătăsaru, Crângurile, Ludești, Cobia, Corbii Mari și Potlogi.

Activitățile sunt desfășurate în mai multe dosare penale instrumentate la nivelul Poliției Orașului Găești, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, pentru comiterea unor arderi ilegale de deșeuri rezultate din dezmembrări de autovehicule, braconaj piscicol prin utilizarea în apă a unor surse de energie electrică, sustrageri de material lemnos din fondul forestier, deținerea ilegală a unor arme supuse autorizării, deținerea si comercializarea unor bunuri (țigarete) care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia și determinarea la apelarea în mod repetat la mila publicului, cerând ajutor material, prin folosirea unor minori.

Pentru audieri și dispunerea măsurilor procesuale prevăzute de lege, vor fi conduse la sediul poliției Poliției Orașului Găești peste 50 de persoane.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: perchezitii matasari deşeuri