x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Peste 50.000 de spectatori sunt aşteptaţi la cea de-a XXIII-a ediţie a Festivalului Sinaia Forever

Peste 50.000 de spectatori sunt aşteptaţi la cea de-a XXIII-a ediţie a Festivalului Sinaia Forever

06 Oct 2017   •   11:50
Peste 50.000 de spectatori sunt aşteptaţi la cea de-a XXIII-a ediţie a Festivalului Sinaia Forever

Peste 50.000 de spectatori sunt aşteptaţi să participe la cea de-a XXIII-a ediţie a Festivalului Sinaia Forever, care va avea loc în perioada 6-8 octombrie în staţiunea de pe Valea Prahovei.

Potrivit Primăriei Sinaia, această ediţie celebrează povestea oamenilor şi a locului, îmbinând clasicul care a definit acest oraş încă din cele mai vechi timpuri cu atmosfera de spirit liber a festivalului.

Pentru organizarea şi desfăşurarea evenimentului, accesul autoturismelor pe bulevardul Carol I este restricţionat până duminică la ora 20,00, circulaţia urmând să se facă pe rute alternative, semnalizate corespunzător.

Organizatorii au pregătit, printre altele, spectacole pentru copii ale Teatrului Ancuţa, un show interactiv cu trucuri, street entertainment cu Hangdrum şi Barbarosa, statui vivante, târg de producători, dar şi concerte susţinute de Vescan, Irina Rimes, Mihail, Vunk, Eyedrops, Alexandra Uşurelu, Alternosfera şi Voltaj.

Eventualele incidente vor putea fi semnalate, pe parcursul festivalului, la punctul de comandă al forţelor de ordine care va fi amplasat la Centrul de Informare Turistică din staţiune. AGERPRES

×
Subiecte în articol: sinaia forever