x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Poliţia a întrerupt cinci petreceri de botez și cununii, în Argeș. Amenzile ajung la 4.000 de lei

Poliţia a întrerupt cinci petreceri de botez și cununii, în Argeș. Amenzile ajung la 4.000 de lei

16 Mai 2021   •   18:00
Poliţia a întrerupt cinci petreceri de botez și cununii, în Argeș. Amenzile ajung la 4.000 de lei
Sursa foto: Hepta

Cinci petreceri de botez și cununii au fost sparte în weekend, în județul Argeș. Amenzile ajung la 4.000 de lei. Organizatorul unui botez a fost informat că sunt interzise petrecerile private și totuși în curtea locuinței sale au fost găsite 30 de persoane.

Forțele de ordine din Topoloveni au găsit, sâmbătă, o petrecere de botez și cununie în desfășurare în curtea unei locuințe din localitatea Rătești. Anterior, în dimineața aceleiași zile, organizatorul a fost informat că evenimentele private sunt în continuare interzise. Totuși, în curtea locuinței au fost găsite 30 de persoane. Organizatorul a primit o amendă de 5.000 de lei, iar alte 24 de persoane amenzi în valoare totală de 12.000 de lei.

În aceeași zi, polițiștii din Câmpulung au întrerupt un botez organizat într-un local din comuna Hârtiești. S-au dat 13 amenzi în valoare totală de 9.000 de lei, dintre care una administratorului, în valoare de 3.000 de lei.

De asemenea, a fost întreruptă o cununie civilă din comunei Boteni. Aici, participanții au primit avertisment, iar administratorul restaurantului a primit o amendă de 3.000 de lei.

Polițiștii au mai întrerupt un botez în Curtea de Argeș și au dat amenzi de 500 de lei, precum și un alt botez în comuna Valea Danului, unde au dat 13 amenzi de 3.500 de lei.

Mediafax

×